Nieuws

- Vacature

Werken in de Accountancy met een personal Touch


Voor onze vestiging in Hilversum zijn wij op zoek naar de volgende full-timers:
- Assistent Accountant (m/v)
- Administratief medewerker (m/v)

Wij bieden u een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden. Intresse? Stuur uw brief met cv naar Accountantskantoor van Amerongen, t.a.v. de heer P. van Amerongen jr. in Hilversum. Mailen kan ook naar peter@amerongenaa.nl

 
- Nieuwe vestiging geopend in Almere.
Al vijftig jaar is Accountantskantoor Van Amerongen gevestigd in Hilversum. Inmiddels hebben wij een vast klantenbestand opgebouwd in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Om dichter bij onze klanten in Flevoland te staan, opende wij op 1 september 2005 een tweede filiaal aan de Josephine Bakerstraat In Almere.

 
 
- Accountantskantoor Van Amerongen wordt hoofdsponsor Starterspas 2006.
Bij Accountantskantoor van Amerongen hebben startende ondernemers een speciale voorkeur. Lang niet alle accountants zijn even dol op startende ondernemers. Starters hebben immers vaak een intensievere begeleiding nodig, terwijl ze niet altijd de financiële middelen hebben om daarvoor te kunnen betalen. Dat is één van de redenen dat wij hoofdsponsor zijn van de Starterspas van de KvK. "Voor starters bieden wij een totaalpakket waarin een intensieve persoonlijke begeleiding tegen een speciaal gereduceerd starterstarief wordt geboden."

 
 
- In de Pers
Januari 2006, Advertorial.
Dichtbij de klanten in flevoland.
_blank
Download artikel

 

pagina 1


 


Handige links

Alles voor en over startende ondernemers.
www.starterspas.nl

De NOvAA bevordert een goede beroepsuitoefening en behartigt het publiek belang van het AA-beroep.
www.novaa.nl

Fiscale informatie en alles over CB.
www.cb.nl